Komentáře

1 :* :* | Web | 3. července 2014 v 11:21 | Reagovat

Mňam :33 vypadá úžasně, hned bych si dala :))

2 Livien Livien | 3. července 2014 v 11:47 | Reagovat

[1]: Jako můžu upřímně říct, že tenhle recept za to opravdu stojí. Jsem totiž neskutečný závislák na všem, co perník aspoň vzdáleně připomíná. :)

3 Lukáš Lukáš | Web | 3. července 2014 v 13:15 | Reagovat

[1]: že ? Taky si to možná udělám (sám) :)

4 Elinda Elinda | 4. července 2014 v 12:52 | Reagovat

Perník miluju :3 Je jednoduchý a přesto chutná výborně! Tenhle určitě vyzkouším :)

5 Infinity Infinity | Web | 5. července 2014 v 17:22 | Reagovat

Ten vypadá naprosto úchvatně. Hned bych takovou lahodu ochutnala.
Jsem moc ráda, že jsi zpět na blogu. :-)

6 Vendy Vendy | Web | 5. července 2014 v 18:51 | Reagovat

Ten vypadá úžasně, jak od profíka! Klidně by se mohl dát do nějakého gurmánského časopisu.

7 Livien Livien | 6. července 2014 v 12:50 | Reagovat

[3]: Tak se budu moc těšit, až dáš vědět, jak dopadl. :)

[4]: Rozhodně stojí za to. :)

[5]: Děkuju moc :) já jsem věčný bloger, bohužel jen s málem času, dvěma prácema, školou a hromadou dalších zájmů, takže tak nějak vznikají i moje půlroční odmlky. :)

[6]: Teeda, to moc děkuju. Na gurmánský časopis osobně ambice nemám, ale ten recept by za to rozhodně stál. :)

8 Robka Robka | E-mail | Web | 7. července 2014 v 9:08 | Reagovat

Perník miluju a tento vypadá opravdu luxusně. Jahůdky navrchu tomu dodávají šmrnc a ta úžasná poleva! Ne nadarmo se říká, že pěkné fotky jídla dokážou i jednoduchý recept povýšit k dokonalosti.:-)

9 Livien Livien | Web | 7. července 2014 v 11:07 | Reagovat

[8]: Já miluju prohlížení fotek s jídlem. Bohužel mám jen takový mizerný foťák, který ani nechce pořádně zaostřit, ale někteří lidé, co pro to mají cit i dobré vybavení, dokážou jídlo nafotit jako dokonalé umění, které je vlastně i škoda jíst. :)

10 Joina Joina | Web | 7. července 2014 v 11:39 | Reagovat

No téda, tak tohle vypadá geniálně :) Teď jsi mi  těma fotkama udělala ještě větší chuť na něj :)

11 ANA ANA | Web | 8. července 2014 v 11:34 | Reagovat

[9]: Nevím, jaký máš foťák, ale myslím že tenhle perník je nafocený moc dobře! Chutě se mi sbíhají už teď... a pokaždé, když na něj kliknu.

12 PaPája PaPája | Web | 8. července 2014 v 21:25 | Reagovat

Perník moc nemusím. Je takový... no, suchý. Leda by v tom byly 2 kila marmelády. :D

Jinak skvělý styling! :-)

13 Livien Livien | 9. července 2014 v 21:02 | Reagovat

[10]: Tak to mě moc těší. :)

[11]: Nezbývá teda už nic jiného, než si ho udělat. Opravdu za to stojí. :)

[12]: Já celkově nemám ráda suché buchty. Proto jsem třeba z jídelníčku vyřadila hrubou většinu takových těch suchých bábovek. Právě proto jsem si tenhle perník tak oblíbila, rozhodně není suchý. Od prvního dne je krásně nadýchaný a do druhého dne je i nádherně vláčný. :)

14 mengano mengano | E-mail | Web | 10. července 2014 v 16:04 | Reagovat

Moc pěkně nafocený perníček :) Podle ingrediencí soudím, že bude i dobrý. Takže ho rozhodně vyzkouším, sladkého u nás není nikdy dost.

15 Janinka Janinka | E-mail | Web | 21. července 2014 v 18:40 | Reagovat

Vypadá to báječně! Já, abych si vždy pojistila moučník, který krásně klouže do krku, do něj vždy nastrouhám dvě nebo tři šťavnatá jablíčka :-).

16 ANA ANA | Web | 9. srpna 2014 v 19:31 | Reagovat

[13]:Určitě to zkusím, poslední perník jsem připálila, snad se mi podaří příště.
Máš dobré nápady, jak jsi ukázala už několikrát, nechceš si ještě kulinářsky zasoutěžit? Soutěž o tři letní pochoutky do konce srpna.
A doufám, že mě nevyloučíš jako spam... :-)

17 Iris Iris | E-mail | Web | 11. srpna 2014 v 7:20 | Reagovat

absolutně mňam, ten asi zkusím

18 Livien Livien | Web | 16. září 2014 v 18:26 | Reagovat

[14]: Tak to je u nás podobné. :D

[15]: To dělám velmi často taky, hlavně co se týče muffinů, aleu tohohle perníku to vůbec není potřeba. :)

[16]: Škoda, že se v poslední době na blogu objevuji jen sporadicky, určitě bych si zasoutěžila, ale všímám si bohužel pozdě. :/

[17]: Rozhodně doporučuji! :)

19 chudobka1970 chudobka1970 | Web | 28. prosince 2014 v 19:27 | Reagovat

Mám ho uložený a už se na něj těším. taky asi budu dělat z 1/2 množství :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.